×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 1
Ribes "B" - F.E. Atlètic "A"
Dissabte 25

0 - 7

Maig
Sant Pere de Ribes

Zona Esp. Bosc de Plaça

Ribes "B"
0
7
F.E. Atlètic "A"

Els nois son conscients que la temporada s'acaba i van voler fer un bon partit.

Partit jugat amb una bona actitut davant d'un conjunt que va oferir una bona resistència, el Ribes va donar una bona sensació com equip i no es mereix el lloc que ocupa en la classificació.

El primer quart van ser els minuts més trabats, amb domini per part nostre i forta resistència per part del Ribes  que només ès van poder traduir en un sol gol.

El segon quart el domini va ser aclaparador trenant moltes jugades i ocasions de gol, en aquest temps es van fer 3 gols.

El tercer quart sense perdre el control del partit, ès va continuar amb el domini i control del partit, ès van fer 2 gols.

El quart quart l'entrenador va fer alguns canvis tàctics i de posicions d'algun jugador que van donar un bon resultat, es va fer 1 gol.

Els golejadors d'avui: ARNAU ALSINA 2, CRISTIAN GONZÁLEZ 1, POL SAGARRA 1, JORDI SANTOLARIA 1, MIQUEL PIQUÉ 1, i XAVI GÓMEZ 1.

Han jugat en: JORDI GRIMAU, MARC SAMSÓ, MARC MORENO, XAVI GÓMEZ, CRISTIAN GONZÁLEZ, POL SAGARRA, ARNAU ALSINA, ROGER ROMAGOSA, JORDI SANTOLÁRIA, MIQUEL GIRALT, ANDERSSON SILVA, i MIQUEL PIQUÉ.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv