×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 2
F.E. Atlètic "B" - Igualada "D"
Diumenge 4

2 - 0

Març
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "B"
2
0
Igualada "D"

Resultat molt important

S'esperaba amb molt d'interés aquesta confrontació per lo disputats que son sempre els partits que juguem contra L'IGUALADA.

El partit ha començat amb molta força per part dels dos equips, arribant amb més claretat a la porteria els nostres jugadors.

Fruit d'aquest domini han vingut els dos gols, un mercat en la própia porteria per un defensor contrari, i l'altre marcat per en MARC MORENO, després d'una bona assistència d'en MIQUEL, arribant al final d'aquest quart amb un 2 a 0 que al final sería el resultat definitiu.

En el segón quart s'ha continuat presionant la defensa contraria, creant dues ocasions clarissimes de gol, que no s'han materialitzat de miracle.

En el tercer i quart temps, potser ha baixat la claretat en la creació de jugades, però no en intensitat de joc, amb una defensa molt segura i molt concentrada a controlar el joc de l'equip contrari, molt més físic que el nostre, havent-hi poques ocasions clares de gol per les dues bandes.

En resum, resultat just, en un partit molt trebat, i no el més ben jugat dels que ultimament ens tenien acostumats, però finalment els tres punts s'han quedat a casa que és el que interessava, davant d'un rival directe a la classificació.

Ara el proper desplaçament, dissabte al camp del RIBES.

Han jugat: SERGI VIVES, MARC SAMSÓ, XAVI GÓMEZ, POL SAGARRA, JORDI SANTOLARIA, MIQUEL GIRALT, KEVIN SÁNCHEZ, ROGER ROMAGOSA, ARNAU RUBIÓ, ANDERSON SILVA, CRISTIAN GONZÁLEZ, ARNAU ALSINA i MARC MORENO.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv