×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 2
Cornella "G" - F.E. Atlètic "B"
Dissabte 5

2 - 3

Maig
Cornellà del Llobregat

Mpal. de Cornellà

Cornella "G"
2
3
F.E. Atlètic "B"

Partit davant d'un contrincant incomode.

El partit s'ha desenvolupat d'una manera estranya, els nostres jugadors no trobaben el lloc dins el camp degut a les petites dimensions del terreny de joc. No podiem fer el nostre joc que tant ens caracteritza, amb poques arribades clares davant de porteria.

Malgrat tot, hem tingut les nostres ocasions de gol i dos gols anul.lats incomprensiblament per l'àrbitre, també dues parades sensacionals del nostre porter JORDI han donat més emoció a un partit que anava trabat en el moviment del marcador.

Podriem dir que el resultat ha sigut just, el millor futbol l'hem fet nosaltres, el Cornellá es dedicava a fer desplaçaments llargs de pilota per veura si agafava la nostra defensa desprevinguda, sort que el nostre porter i la defensa han estat molt bé.

Al primer quart no s'ha mogut el marcador degut a les poques oportunitats de gol dels dos equips.

Al segon quart, l'ARNAU ALSINA de fort xut des de fora l'àrea ha marcat el primer gol de la Fundació.

El tercer quart s'acavat amb 1 a 1, el nostre gol l'ha marcat el MIQUEL després de desfer-se de varis contraris dins de l'àrea.

Al quart quart, també amb 1 a 1, gol fet pel MARC MORENO, en una bona jugada de contratac.

En resum un 2 a 3 valuós i just.

El proper partit ens visita el SANTBOIÀ, una pedra de foc, esperem que continuï la bona linea de joc i efectivitat que portem.

Han jugat en : JORDI GRIMAU, MARC SAMSÓ, XAVI GÓMEZ, ARNAU RUBIÓ, ROGER ROMAGOSA, POL SAGARRA, JORDI SANTOLÁRIA, MIQUEL GIRALT, CRISTIAN GONZÁLEZ, ARNAU ALSINA, KEVIN SÁNCHEZ i MARC MORENO.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv