×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 3
Pª Blanc Blava "A" - F.E. Atlètic "B"
Dissabte 6

? - ?

Octubre
Sant Feliu de Llobregat

Estadi Mpal. d'Atletisme Les Grases

Pª Blanc Blava "A"
12:00
F.E. Atlètic "B"

Haurem de ser fidels a l’arbitratge i reflexar el que diu la federació, però el resultat va ser de 3 a 2.

Anem per feina que un gol de diferència tampoc ens canviarà la puntuació tot i que als nens els hi faci gràcia. I vull donar la benvinguda a aquesta citric’s machine a l’Oriol!!!

Un ja no sap si tot el que varem viure dissabte a St. Feliu és un “dejà vú” o si, sencillament es anar-nos acostumant a que, son nens de primer any contra nens de segon any i encara es nota ...

1er Q.: ANTONIO + ROGER G. (SPIRIT) + PAU C. (KUBI) + ROGER V. (BITXO) + SAMU + PAU E. + ISAAC

Comencem el partit agafant la pilota i dominant-la. El joc dels nens és força bó i això finalment es reflecteix al minut onze on l’Isaac finalitza una jugada per la banda dreta del Kubi.

 2on Q.: ADRI + SPIRIT + FERRAN + ORIOL + POL + DAVID + KUBI

Aqui els nens ja s’han “arrancao la camisa” i dominen el partit abastament però ens falta definició al davant i malbaratem infinitat d’ocasions. L’Adri està jugant amb el mòbil ja que no li rriben!!!

 3er Q.: ANTONIO + BITXO + FERRAN + ISAAC + PAU + SAMU + POL

Segueixen amb la línea de domini però els sant feliuencs ja comencen a fer alguna que d’altra arribada a l’àrea nostra. No hi ha manera que entri la pilota i Ferranutxu envia una pilota al travesser.

 4at Q.: ADRI + SPIRIT + BITXO + DAVID + ORIOL + KUBI + SAMU

Les cames ja comencen a pesar però, tot i amb això, Kubi que fa una vaselina que si entra... s’esfonsa el camp.

Minut set: 1 a 1 - xuten a porteria amb la mala sort que l’Adri no la pot aturar bé i entra.

Minut vuit: 2 a 1 – jugada seva per la banda dreta i l’Adri que es confon i dona una empenta al seu davanter ja que creia que ja no podia fer res mes. Penal i gol.

Minut onze: 3 a 1 – gran jugada nostra en atac quan ja anàvem a totes i ens agafen al contraatac per xutar a porteria on l’Adri no pot arribar tot i la seva estirada.

Minut tretze: 3 a 2 (no oficial) – magnífica jugada de combinació en l’atac dret nostre i la centrada la remata Kubi a gol des del punt de penal però, a l’àrbitre se li va acabar la tinta del boli i no ho reflexa en l’acta.

 

En resum molt bon partit i molt bona imatge. Mica a mica ens anirem posant a to físicament i podrem superar la diferència física ja que de nivell futbolístic ... ni ha per donar i per vendre.

Això va pel bon camí i ens el diumenge 14 d’octubre a les onze al nostre estadi per rebre a l’Escola Gavà

 Segueix la Mandarina al Facebook: http://www.facebook.com/pages/La-mandarina-mecanica-alev%C3%AD-B-Atletic-Vilafranca/180253692051606?ref=hl

  

INCIDÈNCIES:  avui hem trobat a faltar al Brian i el Carles que estan lesionats però aviat vindran amb nosaltres com a motos!!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv