×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 3
F.E. Atlètic "B" - Santboia "B"
Diumenge 13

6 - 4

Gener
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "B"
6
4
Santboia "B"

Però per fi tornem al camí de les victòries i hem tornat a veure estones de gran futbol.

1er Q.: ANTONIO + FERRAN + SPIRIT + DAVID + ORIOL + ISAAC + SAMU

1 a 0 – minut nou: jugada d’atac nostre tota l’estona a l’atac i desprès de diversos xuts i rebots l’agafa el David que aconsegueix posar-la a la xarxa.

Estem dominant el joc i ells només saben jugar amb passada llarga al seu gegantí davanter que ha aparcat el cotxe malament. La pega es que estem molt estàtics a les bandes i no ens permet generar massa perill.

2 a 0 – minut setze: molt bona combinació en atac pel mig fins que endarrerim fora de l’àrea i l’Isaac la clava.

2 a 1 – minut disset: jugada seva de combinació en atac, xuten però l’aturada de l’Antonio queda morta als peus del seu davanter i redueixen distància a l’electrònic.

 

2on Q.: ADRI + CARLES + KUBI + PAU E. + SPIRIT + POL + BRIAN  

3 a 1 – minut vuit: el Carles la recupera al mig, puja fins que veu la desmarcada del Brian i li fa una gran assistència, el Brian es gira i la clava al pal llarg. Un golàs!!!.

4 a 1 – minut deu: molt bona jugada en atac on la combinen tots en un i dos tocs, la rep el Brian que se’n va del marcatge en un pam i, com diu el que retransmet el handbol, “p’adentro!!!!”

Molt bon joc en aquest quart on els nens s’han mogut amb rapidesa obrint espais tot i que era difícil a que ells han posat l’autocar i era difícil trobar espais.

 

3er Q.: ADRI + FERRAN + KUBI + DAVID + ORIOL + ISAAC + SAMU

4 a 2 – minut nou: ens agafen a la contra, combinen bé i gol

5 a 2 – minut deu: el Ferran l’agafa al darrere, pua amb seguretat i la posa al davant al Samu que assisteix al David que entra des del darrere i gol. Golas de combinació i sentit d’equip.

5 a 3 – minut tretze: pèrdua al mig i el seu pivot immens es plata davant de l’àrea i fa un golas de vaselina.

Ens estem complicant la vida davant un rival que espera al darrere i ho confia tot al seu pivot i el seu davanter que més semblen universitaris que nens de cinquè de primària.

 

4at Q.: ANTONIO + CARLES (FERRAN) + SPIRIT + PAU E. + BRIAN + SAMU + POL

Comença el quart i ells s’han animat al tercer quart i creuen en l’empat. Ens collen en defensa però avui tenim armes!!!

6 a 3 – minut quatre: jugada a la contra on el Brian va pujant fins que veu la desmarcada del Pol al que assisteix molt bé i defineix, com sempre, amb classe!!!

6 a 4 – minut tretze: no la triem clara des del darrere i ens fan el quart.

Ja no han tingut temps per més.

Avui era un partit per guanyar clarament a un equip que està per davant nostre però que ens ha semblat molt fluix. No ofereixen gaire joc i només tenen dos nens immensos als que hi confien tot.

Però comencem bé l’any i, tot i que seguim desens, hem vist pinzellades de molt bon joc sempre que els nens es treguin de sobre el voler tenir el seu minut de glòria i juguin com equip. Quan han fet això han tornar a ser els nostres mandarinos.

 

Segueix la Mandarina al Facebook: http://www.facebook.com/pages/La-mandarina-mecanica-alev%C3%AD-B-Atletic-Vilafranca/180253692051606?ref=hl

 

INCIDÈNCIES:  avui hem trobat a faltar el Bitxo que s’ha trobat malament de la panxa.

El Pau Estela ha rebut targeta groga.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv