×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 3
Sant Andreu "B" - F.E. Atlètic "B"
Dissabte 19

2 - 3

Gener
Sant Andreu de la Barca

Can Salvi

Sant Andreu "B"
2
3
F.E. Atlètic "B"

Aquesta es la millor de les conclusions que podem treure d’un partit complicat davant un rival que creiem que té més nivell que altres que estan més amunt a la classificació i en un marc incomparable.

1er Q.: ANTONIO + SPIRIT + FERRAN + ISAAC + DAVID + SAMU + ORIOL

0 a 1 – minut ú: jugada en atac que aconsegueix culminar el David i ens posem al davant.

Finalitza el primer quart en un dia plujós i un camp força estret. Hem patit la baixa del Ferranutxu amb mal al genoll i l’Oriol amb mal al turmell. Els de La Barca entren amb ganes!!!

 

2on Q.: ADRI + CARLES + PAU E. + SPIRIT + BITXO + POL + DAVID

1 a 1 – minut dos: una mica de malentès intentant fer el fora de joc, ens entren i ens empaten el partit.

2 a 1 – minut cinc: jugada a la contra seva pel mig, bona assistència al davanter que la deixa passar i es posen pel davant.

En aquest quart ens han dominat ja que no hem estat prou ràpids en els moviments.

 

3er Q.: ANTONIO + CARLES + BITXO + PAU E. + POL + SAMU + ISAAC

2 a 2 – minut catorze: la traiem des del darrere mitjançant el Carles que la dona al mig al Pau que ràpidament la posa llarga al Samu per fer l’empat.

 

4at Q.: ANTONIO + BITXO + SPIRIT + DAVID + CARLES + ISAAC + SAMU

2 a 3 – minut sis: jugada en atac per la banda dreta, el Carles entra a l’àrea però el porter se la treu dels peus i el David està atent al rebot i amb geni que la clava.

Bon últim quart amb novetats en les posicions i buscant descaradament l’atac. Tot i això ells no han baixat els braços i hem patit fins l’últim segon on ens han picat una falta al nostra travesser i li hem recordat al refree que porta un rellotge al canell!!!.

 

La lluita pel màxim golejador està interessant ja que el Samu amb el ol d’avui es posa líder però l’Isaac li trepitja els talons.

Segona victòria consecutiva que fa que pugem un esgraó fins el novè lloc. No deixeu de venir el diumenge 27 de gener al nostre camp que vindrà el Cubelles que el tenim tot just al davant.

 

Segueix la Mandarina al Facebook: http://www.facebook.com/pages/La-mandarina-mecanica-alev%C3%AD-B-Atletic-Vilafranca/180253692051606?ref=hl

 

INCIDÈNCIES:  avui no han estat convocats ni el Brian ni el Kubi.

 

 

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv