×

Avís

Còpia fallida
F.E. Atlètic "E"
4
5
Vilanova "E"

Molt de lluita i patiment per acabar perdent

L’equip aleví E va presentar-se a jugar dissabte amb dues baixes importants, ni l’Alessandro ni l’Adrià, lesionats, van poder participar en el partit.

L’adversari era un equip de la “nostra lliga”. El resultat no es pot considerar injust. Van aproximar-se amb més freqüència i perill a la nostra porteria i van ser més efectius.

Les absències defensives van fer que el nostre entrenador, Jordi Rúbio, hagués d’experimentar desplaçant jugadors de les seves ubicacions habituals i, segons avançava el partit, fent continus retocs per plantar cara a l’equip del Garraf.
Van veure molta lluita i esforç dels defenses, gran treball de l'Oriol González i de l'Oriol Riba, però, com sempre, vam tenir importants dificultats per treure la pilota i la circulació cap al camp contrari es feia molt complicada.

El desplaçament de Nil cap el mig camp va restar tot el poder ofensiu a l’equip. Un gran gol de Raül i un últim quart de molta lluita, on es va veure la importància de que el Nil jugui en punta, no van ser suficient per donar la volta a un marcador que s’havia posat molt difícil.

L’Atlètic va jugar amb Martí del Cerro, Oriol Riba, Oriol González, Roger Serdà, Marc Ventura, Miquel Sánchez i Nil Solà. També van jugar Roger Gargallo, Jaume Rodríguez, Raül Martínez i Oriol Moliné.

Gols: 0-1 (1’); 1-1 Roger (6’); 1-2 (12’); 2-2 Nil (14’) descans. 2-3 (36’); 3-3 Raül (43’); 3-4 (49’); 3-5 (57’) i 4-5 Nil (59’).
Àrbitre: Sergio de Lamo

Entrenador: Jordi Rúbio
Delegat: Miquel Ventura

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv