×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 10
F.E. Atlètic "A" - Ribes "A"
Diumenge 20

5 - 2

Novembre
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
5
2
Ribes "A"

Espabilada general amb el diluvi

Avui hem gaudit d'un partit prou o de la canalla que sembla que s'han tret la son de darrere les orelles i també afavorits pel Ribes que vol jugar a futbol, ens ha permès veure un bon partit i això que l'aigua ha estat a punt de suspendre el partit.

1er quart: Adri + Pau C + Carles + David + Roger + Pau E. + Samu

El dia sembla que vol ploure, o no? però la temperatura és ideal i tots volem que els nens s'ho passin bé i ens ofereixin un bon joc. Veiem que el Ribes no juga a la llarga i que fan servir el toc per sortir des del darrere, be nois bé

0 a 1: al minut quatre que traiem de banda, Carles la passa a Pau C. que habilita a Roger i magistralment se la canvia de cama dintre de l'àrea per fer un gran gol.

2on quart: Adri + Bitxo + Ferran + Isaac + Pol + Pau E. + Brian

Tot anava bé però tornem a tenir molta lentitud al mig que permet que ells puguin arribar amb més perill a dalt. A la defensa no veiem clara la sortida de la pilota, ningú s'ofereix i fa falta una mica de claredat d'idees. Aquesta claredat arriba per nassos al minut vuit on comença a caure aigua que sembla que la vesin a galletades i l'àrbitre atura el partit.

1 a 1: es reprèn el partit però maregem massa una pilota en defensa per voler-la treure massa tocada i, ens la prenen i fan un gran gol col.locant la pilota a l'escaire on L'Adrià no pot fer res. ... i torna a ploure encara amb mes ganes i tornem a aturar el partit ... ja que els àngels ploren pels carrers ploren i els nens corren per la gespa corren ... http://youtu.be/StPgukvLi44

3er quart: Adri + Carles + Pau C. + David + Samu + Roger + Brian

ay, ay, ay que sembla que han aviat els braus ... 2 a 1: al segon 20 que el Brian lluita amb tota la defensa i amb l'aigua, els pren la pilota i es planta davant del porter per colocar-li el 2 a 1. 3 a 1: al minut sis que el Samu la lluita al davant fins que la recupera, la posa dintre de l'àrea i dins del guirigall que apareix la cama del Roger per fer el gol que sembla comença a decantar el resultat. 3 a 2: però hi havia un que anava vestit diferent que no veia penal ni faltes ... o si? si, si que en veu una que només la veu ell i ens fan el gol dels nervis en treure la falta 4 a 2: al minut dotze que aquell home més gran que els nens ens pita una falta per compensar (el que us escriu no la va veure tan clara) però Deu nostre senyor es magnànim i el Carles pica la falta per sobre de la defensa per donar tranquilitat al respectable.

4at quart: Adri + Carles + Bitxo + Brian + Pau E. + Isaac + Pol

ja els nens van xops però, quan hi ha dos artistes al camp passa el que passa. 5 a 2: al minut dos que el geni de la llàntia Pol que combine amb el màgic Brian per, amb una pared, marxar de la defensa però ... encara en queda un ... cap problema, el Pol es fa una autopassada per damunt del defensa i ... on la vols porter? ... aquí que te la poso. Gran gol i bon final de festa que amb l'aiguat semblava més l'Atlàntida que el camp d'esports.

EL DIVAN DEL CAMPE: en un momento dado ... em faran parar boig

ÀRBITRE:

INCIDÈNCIES: qui diu que hi havia sequeraaaaaaaaaaa!!!!!!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari