×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 10
Gava "C" - F.E. Atlètic "A"
Dissabte 26

2 - 5

Novembre
Gavà

Mpal. Can Torello

Gava "C"
2
5
F.E. Atlètic "A"

... però el sol acompanya però els GPS dels xinesos no ...

Aquest dissabte hem gaudit d'un molt bon partit de futbol a Gavà ja que s'han enfrontat dos equips als que els agrada jugar, tocar-la i moure's bé dins del camp

Primer quart : Adri + Carles + Pau C. + David + Isaac + Roger + Brian

minut 3 - 0 a 1: jugada des de darrere, puja el David fins que veu el forat per assistir l'Isaac que marca minut 5 - 1 a 1: el Carles i el David que tenien gana i es preparen un entrepà de gavatenc que l'àrbitre pita falta i gol. aquest ha estat un quart amb molta lluita, bon joc i una igualtat que ens fa pensar que la cosa estarà difícil. El Gavà és un equip ben posicionat al camp i que gaudeix tenint la pilota ... haurem de lluitar.

Segon quart: Adri, + Carles + Bitxo + Pau E. + Samu + Pol + Brian

minut 8 - 1 a 2: una altra jugada trenada des de la cuina. Bitxo que habilita al Pau E. que assisteix al Samu que fa el seu primer gol minut 10 - 1 a 3: el Brian que si no lluita contra els elements que no es prou feliç, aconsegueix la pilota i la passa al Samu que la creua davant la sortida del porter. En aquest quart ja ens estem imposant fem unes bones pujades des de la defensa que descl.loquen el Gavà ja que la pilota no surt del mig del camp si no que ve amb força des de la defensa.

Tercer quart: Adri + Carles + David + Pau E. + Roger + Pau C. + Isaac

comença el quart i estem perdent moltes pilotes al mig però hi posem sol.lució i les traiem des del darrere per continuar marejant el rival, si bé l'equip queda un pel massa llarg i, quan perdem la pilota en atac estem una mica des-ubicats però la rapidesa de la defensa aconsegueix suplir aquesta situació. minut 5 - 1 a 4: sacada seva de porteria que el Pau C. aconsegueix interceptar (ni que fos rugby), es planta a l'àrea i bon gol

minut 10 - 1 a 5: jugada en atac del Pau E. que acaba en penal. El llença Carles i ... cap dintre.

Últim quart: Adri + Bitxo + Pau C. + David + Pol + Samu + Brian.

aquest quart sembla una mica com si ens deixem anar i ells ho aprofiten per collar-nos a dalt. Si que es cert que són més petits i en el tercer i l'últim quart els trobem més cansats però encara tenen empenta i criteri com per fer-nos lluitar cadascuna de les pilotes minut 6 - 2 a 5: el Gavà fa una bona jugada per la dreta, ens desborden en una paret i fan el gol que tanca el marcador.

EL DIVAN DEL CAMPE: haurem de millorar el tema planells i ubicacions de camps

ÀRBITRE:

INCIDÈNCIES: avui no ha pogut jugar el Ferran que està una mica fotut de l'esquena. Es coneix que descarregar sacs al port no li senta bé!!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari