×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 10
Piera "A" - F.E. Atlètic "A"
Dissabte 15

2 - 1

Octubre
Piera

Camp d'Esports de Piera

Piera "A"
2
1
F.E. Atlètic "A"

al zoo fan pagar però es més llògica la ubicació

Fins ara quan volíem veure animals anàvem al zoo i, els que s'ho poden permetre, anaven a l'Africa ... doncs no cal ni pujar a Barcelona ni anar tan lluny, només cal pujar a un llogaret de l'Anoia per trobar-ne. 

El partit va deixar una mica que desitjar pel joc dels nens ja que va ser d'aquells dies que no estan per la feina, van com despistats i en veure que no els surten les coses comença la guerra individual de cada un per veure si sol.lucionen el tema, cosa que empitjora les coses perquè deixa de ser un esport d'equip per ser un "pasacalles"

Estem d'acord que no sempre seran flors i violes però veníem d'un diumenge de glòria i varem quedar una mica decebuts ... però no cal exagerar son nens de 9 anys i es tracta que aprenguin a jugar a futbol i ho estan fent de valent i, com en tot a la vida, hi han dies que estas pitjor i no surten les coses. 

1er quart: sortim amb: Adri + Bitxo + Carles + David + Roger + Isaac + Samu

Avui hem trobat a faltar al Brian i a l'Iker que no han pogut venir

0 a 1: al minut 10 gran jugada des de la dreta, Bitxo que puja, passa a Samu que fa la paret amb David i la col.loca al fons de la xarxa 

2on quart: canviem l’equip amb: Adri + Ferran + Carles + Pau C+ Pau E. + Pol

ha estat un quart on hem conduit massa la pilota i ells han vist que ens podien apretar bé ja que la pilota es movia molt lenta, resultat: joc molt poc fluid i vistos 

3er quart: Adri + Carles + Bitxo + David + Pau E. + Roger + Isaac

1 a 1: pilota mal treta en defensa, el rebot els afavoreix i gol.

els nens han estat molt desencertats, anem amb la cama fluixeta a les lluites de pilota, l'esperem massa i estem com distrets 

4at quart: Adri + Carles + Ferran + David +Pau C. + Pol + Samu

2 a 1: al minut sis que fan una sacada de falta des de l'esquerra i el seu jugador número 3 que la col.loca lluny de l'abast de l'Adri.

A partir D'aquí que hem intentat pujar les línies fent pujar sempre un dels defenses a l'atac, bé el Ferran bé el Carles però no hem aconseguit. 

Ens ha acabat de descentrar l'actuació d'un energumen que s'ha dedicat a insultar als nens i fins i tot s'ha parat el partit pels plors d'en Ferran.

Lamentable que gent com aquesta tingui el carnet de persona i, per damunt de tot, demano des d'aquestes línies que la Federació prohibeixi l'entrada a qualsevol recinte esportiu a mandrils com aquests. 

EL DIVAN DEL CAMPE: el Biel ha dormit fins les nou del mati ... alleluyah 

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari