×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 10
La Pobla "A" - F.E. Atlètic "A"
Dissabte 3

3 - 5

Desembre
La Pobla de Claramunt

Zona Esportiva Pas Blau

La Pobla "A"
3
5
F.E. Atlètic "A"

Ma noi quin fred que fa a La Pobla, el camp ben fred però la canalla a punt.

Avui tenim un partit de “mal record” ja que la vegada que vam jugar a La Pobla quan èrem pre-benjamins ens fan cosir a faltes i varem perdre el partit perquè es van fer un fart de llençar faltes que el petit Adri no hi podia arribar.

Primer quart : Adri + Carles + Pau C. + David + Samu + Roger + Brian

minut 3 - 1 a 0: comença el recital de faltes i faltetes. Amb això que ens piquen una des de l’esquerra, la controlen dins de l’àrea i gol.

minut 4 - 1 a 1: tranquils que avui juguem una mica més directes i això s'arregla ràpid. Jugada per la banda del Samu que assisteix al Brian que la col.loca ajustada al pal canviat

minut 10 - 1 a 2: obertura del David llarga a la dreta pel Samu que la posa al punt de penal on el Brian espera amb la canya per fer el gol.

minut 12 - 1 a 3: continuem amb el joc directe i sortim des de la cuina. l'Adri al Pau C. que habilita al mig al Brian que la pose a l'espai on el Samu la recull i gol. 

Segon quart: Adri + Pau C + Ferran + Carles + Pol + Pau E. + Isaac

minut 5 - 2 a 3: falta ... si una altra ... que la piquen i el rebot el recull un davanter per fer el 2 a 3 que posa nerviosa la parròquia

la resta del quart ha estat de moviments una mica lents i descompensats ja que sempre ataquem per la mateixa banda dreta i sembla que ens oblidem de l'esquerra i no podem gaudir de la màgia del Pol que es queda una mica en blanc i que tampoc acabe de fer net en tasques defensives. 

Tercer quart: Adri + Carles + David + Pau E. + Brian + Roger + Samu

aquest quart ha estat una veritable lluita ja que els nens de La Pobla han vist que podien fer-nos mal i s'han llençat a l'atac però els nens de la Fundació han aguantat be les embastides per deixar finiquitat el marcador.

minut 1 - 2 a 4: jugada per la banda on el Roger se'n va per velocitat, quina sorpresa!!!, la xute i el rebuig el pispa el Brian per fer el seu "hat-trick"

minut 3 - 2 a 3: jugada per la banda de La Pobla, la centren al mig de la defensa i gol

minut 9 - 3 a 5: ens fan un penal claríssim (ara no recordo a qui), el xuta l'especialista i gol del Carles.

Últim quart: Adri + Ferran + David + Isaac + Carles + Pol + Pau C.

en aquest últim quart no ha passat res remarcable, tinc la impressió que ja anàvem tots molt justet de forces i s'ha aprofitat per fer els canvis de descans, educatius, etc. . i amb això que arribem al final i una nova victòria que ens puja al tercer pis de la classificació. 

EL DIVAN DEL CAMPE: avui tots puntuals i la canalla enxufada, molt bons els entrepans de botifarra                           

ÀRBITRE:

INCIDÈNCIES:  avui no ha pogut jugar el Bitxo i s’ha notat molt en defensa. Ben segur que el proper partit en tornarem a gaudir.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari