×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 10
F.E. Atlètic "A" - La Pobla "A"
Diumenge 22

9 - 1

abril
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
9
1
La Pobla "A"

Avui els nens han fet un partit magistral i contra un equip de la zona mitja de la taula però que té costum de fer una mitjana de 3 gols i rebre’n només 4. Però tots han estat molt bé, amb ganes, joc, rapidesa cap els espais, cap aixecat, etc ...

1er quart:  Antonio + Carles + Bitxo + Pau E. + Isaac + Ferran + Samu

0 a 1: minut tres que estem traient un córner i ens agafen al contraatac on l’Antonio no pot fer res.

Sembla que pequem de concentració darrere ja que han marxat massa sols però .

.. NO

1 a 1: al minut onze que l’ Isaac puja per la banda dreta, centra perquè remati Samu i Pau Estela agafa el rebot per fer l’empat.

Canvi d’equip i.

2on quart:  Adri + Pau C.+ Carles + David + Isaac + Pol + Brian

2 a 1: minut ú (per no posar-ho en segons) que lluitem la pilota en atac, el Pau Cubero que puja des d’abaix, assisteix a l’esquerra on està el Pol que l’engalta de primeres amb l’esquerra al pal llarg i gol.

3 a 1: al minut tres que fem una jugada des de la cuina fins que arriba l’ que, en voler centrar-la, la clava per l’escaire llarg.

4 a 1: minut sis i el Brian fa una gran jugada marxant de tothom per assistir al Pol que fa el seu segon.

5 a 1: a les acaballes del quart que tornem a recuperar la pilota al mig, el Pol puja per l’esquerra per assistir al Brian que se la posa bé i fa gol

Excel·lent segon quart amb gran joc, bones cobertures, creació d’espais i solidesa defensiva.

3er quart: Antonio + Carles + Ferran + Pau E. + Bitxo + Brian + Samu

En aquest quart sembla que hem agafat aire i no hem tingut la fluïdesa de l’anterior quart i el joc ha estat molt travat.

4at quart: Adri+ Carles + Bitxo (Brian) + David + Isaac (Pau E.)+ Pau C. + Pol

6 a 1: estem al minut quatre que l’ ve des del darrere, la posa a l’àrea, la rep Pol, es demana un cafè, llegeix la premsa, fa els encreuats de La Vanguardia i, quan troba la definició de yunque de platero que xuta i fa gol.

7 a 1: minut set que el Brian ja ha entrat i avui prova de defensa i que? Doncs molt bé. La recupera, la posa llarga al Pol que de primeres la dona al Pau Cubero que la clava

8 a 1: Isaac torna a centrar des de la dreta (se’n va fer un fart) per tal li arribi al Pol que, dins de l’àrea li fa un canyo al defensa en un pam i la posa a gol.

9 a 1: acabant el quart que tocava una altra jugada de futbol total, des de casa: el Brian al Carles, el Carles a l’ que la tooooooooooooorna a centrar i el Pau Cubero fa un golàs de cap.

Colorin colorado aquest conte meravellós i no de fades si no dels de veritat on els nens han tornat a estar felicitats per l’entrenador contrari i això és símptoma de qualitat futbolística i qualitat humana                          

ÀRBITRE:  INCIDÈNCIES:avui ens ha faltat el Roger González … sabeu per què? … per xutar una pedra!!!. No es normal aquesta canalla están malalts de futbol.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari