×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 10
Odena C.E. "A" - F.E. Atlètic "A"
Dissabte 29

1 - 6

Octubre
Òdena

Estadi Municipal la Sort

Odena C.E. "A"
1
6
F.E. Atlètic "A"

Matí ennuvolat a òdena

Matí ennuvolat al Camp de la Sort a Odena , els resultats i joc dels últims partits no han acompanyat gaire i als nens  els feia falta un bon resultat per agafar confiança i fer el que entrenen cada setmana .

Primer quart : Adri, Pau, Bitxu,Pau E, Pol, Speedi G, Samu

De primeres ens trobem que C.E Odena no vol jugar a futbol , així que els nostres han agafat el pes del partit . Però ens hem agradat massa, i en contes de fer el que saben de primeres, sempre ens sobrava un toc, i sens feia de nit . L, Odena no ha donat cap sensació de perill, però vet aquí , que fem una falta a la frontal de l’àrea nostre .I ells tenen un excel·lent  xutador que estavella la pilota al travesser amb  molta potencia, ha estat l’única ocasió de gol que hem vist de L´Odena. Nosaltres fen el nostre joc al tram-tram.

Segon quart: Adri, Pau,Ferran,Pau E,David,Pol, Iker

Sembla que surt el sol i els nostre s’animen, la pilota va molt més ràpid i fruit d’aquesta velocitat tot es molt més fàcil.

Desprès de una bona jugada , jugant de primeres el Pau E. Fa centrada –xut provocant un corner. Es la primera d’un seguit d´ocasions.

Gran jugada de tot l’equip, arriba la pilota a Pau E. Centra a l’àrea control amb el pit del Pol xuta al travesser  , el rebot arriba al Iker que no perdona, 0-1 un gran gol.

Seguim trenant bones jugades i oportunitats , en una d’elles el David engalta un bon xut que supera al porter, però torna anar al pal. S’han tornem-hi, seguim creant joc en un altre jugada que la toca tot l’equip en Pau  torna xutar al pal.

Seguim insistint la pilota arriba als peus del Pol que assisteix  enrere a Pau que ara si engalta un xut preciós que el porter rival no pot aturar 0- 2.

Final del quart, crec que amb resultat curt.

Tercer quart:Adri,Bitxu, Speedy G,Ferran, David,Samu, Pol.

Tornen a oferir un bon joc i seguim dominant al nostre rival, desprès d’una bonica combinació Samu fa una centrada que la defensa de L`Odena rebutja com pot, la pilota arriba als peus de Seepdy G. Que es treu del barret un potent xut amb l’esquerra, que forada la xarxa de la porteria. Senyors gol de traca i mocador! 0-3

L` Odena  no crea gens de perill, ells es dediquen a tirar pilotes llargues i poca cosa més, en una jugada aïllada el Ferran fa una falta a frontal de la nostre porteria. Ja tornen a tenir davant la pilota al especialista de L´Odena, però l´Adri avui volia el seu moment de gloria, i fa una gran parada, arrancant els aplaudiments del respectable i aquells crits que tant coneixem el seguidors de la mandarina mecànica “ bé, Adri, bé”.

En atac els nostres arguments ja els coneixem prou bé, tocar ràpid i fer espais per les diagonals, en una d’aquestes que en Ferran engalta una potent “gardela” rasa a llarga distancia , que ens dona el 0-4.

Tot seguit tornem a recuperar la pilota, tot l` equip  la toca ràpidament , arriba una fantàstica centrada del Samu, el porter refusa la pilota i el Pol que la fica dintre, típic gol de “9” 0-5

Últim quart: Adri, Bitxu, Ferran, Pau, Pau E, Iker, Samu.

Seguim amb la tònica dels altres quarts domini nostre i bones ocasions. Perdem una pilota a la mitja ens munten una contra, i el seu interior es planta davant l`Adri,que gairebé atura el xut 1-5.

Tot seguit a la següent jugada Speedy G. Engalta un altre potent  xut , que tornar a foredar la xarxa del porter , quina esquerra que te aquest  Speedy !

Últim quart amb poca historia i arribem al final del partit, victòria merescuda pels nostres, que anirà bé per agafar confiança.

Un plaer escriure aquesta crònica per l`absència del cronista habitual.

Cronista de guàrdia:

Carles G.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari