×

Avís

Còpia fallida
cronica ribes
F.E. Atlètic "B"
7
2
Ribes "C"

Es va superar clarament un bon rival en totes les fases del joc

Gran partit el que vam veure diumenge entre els nostres i el Ribes, un dels equips capdavanters del grup, que fins aleshores anava per davant en la classificació i al qual ara ja hem superat. Tot i no ser un dels objectius prioritaris, sempre és important que l'esforç de jugadors i tècnics es vegi reflectit al camp i es pugui traduïr en resultats positius.

Tal com ja apuntavem en anteriors cròniques, tot i ser un equip en formació, ens trobem davant un equip del Benjamí B que es mostra molt competitiu, en el sentit positiu de la paraula, i que s'esforça al màxim contra qualsevol rival, sigui quina sigui la seva classificació. Amb aquesta mentalitat es com cal encarar els propers partits que s'acosten...

Els nois van sortir molt motivats ja que sabien que el partit es presentava potencialment molt més difícil que els darrers que han jugat. I des del primer minut fins l'últim van aconseguir portar la iniciativa, minimitzant el potencial del contrari, que es va veure superat en tots els terrenys. Es va moure la pilota ben ràpid, obrint bé el joc per les bandes, generant moltíssimes arribades a porteria i creant moltes ocasions de gol que si s'haguessin materialitzat haurien acabat amb un resultat realment espectacular.

Destacar també l'actitud defensiva de tot l'equip. Es va estar a sobre del contrari continuament, amb una actitud molt solidària per part de tots els jugadors, i no se'ls va deixar generar practicament cap jugada de perill. Està clar que en el futbol és tan important ser capaç de crear joc com impedir que el contrari pugui desenvolupar el seu...

Van jugar: Gerard, Miquel, Pol (1), Polo, Joan, Martí, Joel (2), Oscar (2), Mata, Oriol Sanchez (1), Vern, Xavi (1) i Sergi.

Només resta felicitar a tècnics i jugadors i encoratjar-los a seguir en aquesta linia!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari