×

Avís

Còpia fallida
cronica blanca subur
Blanca "C"
3
0
F.E. Atlètic "B"

El resultat no va ser just amb la proposta d'uns i altres.

Aquesta setmana, malhauradament, ens toca parlar d'un partit perdut. El que més ràbia fa no és la derrota en si, que no és la primera ni segurament serà l'última, sino la forma com es va produir.

Quan en futbol formatiu, on s'hauria d'ensenyar alguna cosa més que a guanyar partits, veus determinats tipus de proposta futbolística, més contents hem d'estar de formar part de l'Atlètic i del tipus de futbol que des d'aquí es voll ensenyar als nois...  I ho deixarem aquí...

Com quasi sempre els nostres van portar la iniciativa del joc la major part del temps però diversos factors no van permetre capgirar el marcador, tot i que va haver diverses ocasions per haver-ho fet. Un camp molt estret, la climatologia - amb molt de fred i sobretot, més molest, amb molt d'aire -, la pressió del rival en determinats moments i la manca d'encert i de sort de cara a porteria no ho van fer possible.

Es van tenir possibilitats clares per capgirar l'1-0 inicial i posar-se per davant. I segurament el partit hauria estat un altre. Però el rival va aprofitar dues contres i va sentenciar el partit. La segona part va ser de domini total de l'Atlètic però no va arribar el gol que a ben segur ens hauria posat de nou al partit i va quedar clar que no era el nostre dia...

Animar als nois i tècnics a seguir treballant i que els serveixi per treure conclusions de cara a propers partits que presentin circumstàncies similars.

Van jugar: Gerard, Miquel, Pol, Polo, Martí, Joan, Alex, Oscar, Vern, Oriol Sanchez, Mata, Joel, Sergi i Xavi.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari