×

Avís

Còpia fallida
cronica vilanova 2v
Vilanova "C"
3
5
F.E. Atlètic "B"

Es constata una vegada més que les dimensions molt reduïdes del camp no beneficien en res l'estil de joc dels nostres equips

Quan et trobes amb un camp de dimensions molt reduïdes i un terreny de joc excessivament sec està clar que el que en surt perjudicat és l'equip que més intenta jugar la pilota i per tant, en aquestes circumstàncies, el nivell entre els equips s'iguala.

Això és el que va passar aquest dimarts a Vilanova.

En tot moment els nois van tenir la voluntat de jugar des de darrera, esperonats des de la banqueta, però a mida que passaven els minuts el joc s'anava embolicant i el partit s'anava igualant. D'una bona sortida al primer quart, posant-nos amb un avantatge de 0-2 ben aviat, es va passar a un empat a 3 a finals del tercer. Afortunadament l'equip va tenir l'empenta necessària en el darrer quart, on la superioritat dels nostres es va fer més evident, i vam acabar guanyant 3-5.

Partits d'aquests, en aquests tipus de camps, han de fer veure als nostres jugadors que cal una major mobilitat per poder oferir al company diferents línies de passada. Si no és així, el que té la pilota, estigui en la part de camp que estigui, ho té molt difícil i el joc del col·lectiu se'n ressent i costa molt lligar bones combinacions. Esperem que anem millorant de mica en mica.

Van jugar: Miquel, Joel, Pol, Joan (1), Polo, Alex (1), Mata (2), Vern (1), Sergi, Martí, Oriol Sanchez i Xavi.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari