×

Avís

Còpia fallida
cronica igualada 2v
F.E. Atlètic "B"
1
0
Igualada "F"

El partit es va desenvolupar bàsicament al mig del camp, amb poques arribades d'un i altre equip, i es va decidir per un únic gol.

Així com en la primera volta els nostres van ser superiors a l'Igualada, aquesta vegada el partit va ser molt més equilibrat i es va decidir amb un gol afortunat cap a les acaballes del partit.

No va haver-hi la claredat d'idees necessària, ni en uns ni en altres, per aconseguir tenir un joc fluïd i una bona circulació de la pilota. El gruix de jugadors es va concentrar majoritàriament al mig del camp i va haver poques arribades a porta que poguem considerar ocasions clares de gol.

El partit es va decidir en dos llançaments de falta quasi seguits: el primer, de l'Igualada, es va estavellar al travesser i el segon, de l'Atlètic, va significar el gol de la victòria.

Així doncs, una jornada més en la que el joc de l'equip no va convèncer però en la que els nois van tenir una bona actitud. Esperem vagin evolucionant mica en mica i acabar la temporada el millor possible.

Van jugar: Miquel, Polo (1), Joan, Joel, Pol, Alex, Mata, Oriol Sanchez, Oscar, Martí, Vern, Xavi i Sergi.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari