×

Avís

Còpia fallida
atletic
Banyeras "A"
3
1
F.E. Atlètic "C"

Bon joc i mala sort

El segon partit es va dur a terme a la localitat de Banyeres del Penedès, un camp de terra dur i sec va ser el factor fundamental de la primera derrota de l'equip del Benjami "c".

El partit va començar puntualment a les 11 del matí amb una fresqueta a la qual no estàvem acostumats encara i desde les grades miràvem al cel buscant un inexistent sol per poder escalfar-nos una mica, al camp els jugadors de l'atlètic tenien la possessió de la pilota quasi tota la primera part i amb 3 oportunitats clares de gol però la sort no els va acompanyar i va acabar la primera part amb un 0-0.

A la segona part un Banyeres fort i acostumat al seu terreny va acabar marcant un gol i sort del jugador Eric (5) que va treure una pilota de sota els pals frustant així un altre gol del Banyeres. Al final de la segona part, un potent xut de l'Oriol (12) es va estavallar a els pals de la porteria contrària acabant el temps amb un 1-0

A la tercera part l'atlètic va sortir pressionant però un Banyeres tancat a la seva àrea dificultava el bon joc que tenia l'atlètic i amb un contra atac ràpid el Banyeres va tornar a fer pujar el marcador amb un 2-0.

L'última part l' Ismael (9) va donar esperances a un atlètic lluitador amb un gol però una pilota xutada desde la porteria del Banyeres va anar rebotant fins a la porteria de l'atlètic, els defenses i el porter no van poder aturar la pilota, acabant el partit amb un 3-1.

En definitiva l'atlètic va ser molt superiror amb tècnica i domini de la pilota però nomès el camp de terra va ser el que els va perjudicar.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari