×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 26
Ribes "B" - F.E. Atlètic "C"
Dissabte 22

1 - 3

Desembre
Sant Pere de Ribes

Zona Esp. Bosc de Plaça

Ribes "B"
1
3
F.E. Atlètic "C"

Tanquem aquest any 2012 amb una victòria treballada i recuperant l’essència de grup.

 Només arribar al camp ja cantaven el  ”Gordo”...4.000.000 de eeeurooooos...i nosaltres per feina a vestir-nos de curt.

El partit va començar amb una motivació que feia dies que no veiem, però tot i això, perdonàvem massa de cara a porteria i en alguna ocasió ens temíem que seria un d’aquells partits on no surten les coses per moltes ganes que hi posis.

Confiem en ells (ens dèiem els pares), tot just s’acaben de conèixer, son petits i n’estan aprenent encara... i de cop ens adonem que estan jugant bé...hi posen ganes...no perden el lloc...estan atents...se la passen...fan bones jugades ...es busquen...s’ajuden..........juguen en equip.

Els gols no van trigar en arribar i ho celebràvem amb ganes. Les jugades eren maques de veure i cada jugador era en el lloc adequat al moment oportú. Així van anar els tres gols que van marcar aquests lluitadors i que ens mantenen a la part alta de la classificació.

Com es diu en llenguatge “feisbukero” : m’agrada. Tot i que hi hauria d’haver l’opció de: m’agrada molt. No ens va tocar la loteria però  nens i claca vam sortir del camp feliços, amb foto de grup inclosa, desitjant-nos bones vacances i retrobar-nos aviat.

Alineació: Jan, Robert(2), Martí, Àlex, Noel, Ricard(1), Aleix, Pau, Xavier,Pau P., Xavi.

El tió segur que en té alguna de preparada per vosaltres nois, i a la resta d’Atlètics i famílies el Benjamí C us desitja...MOLT BONES FESTES A TOTS!!!.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari