×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 26
F.E. Atlètic "C" - B. Vilanova "A"
Avui 12

2 - 5

Gener
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "C"
2
5
B. Vilanova "A"

El primer quart ens ha deixat un marcador de tres gols en contra difícils de remuntar

 No és el primer partit que començàvem perdent, però no és fàcil remuntar-li  al primer de la classificació, que ha fet el que ha volgut ens els primers minuts del partit, jugant d’una manera molt pausada i sense oposició per part nostra. No estàvem concentrats en el partit, perdíem  massa la posició al camp i el Vilanova ha sabut llegir entre línies i fer un joc intel·ligent sense cansar-se gaire.

Ens tranquil·litza veure que quan ens hem posat les piles el contrari també s’ha posat nerviós perquè veia que els nostres també tenen futbol; hem fet TRES pals, que haguessin canviat molt la dinàmica del partit, ja que el nostre nivell de confiança hagués crescut notablement. Hem tingut moltes i bones possibilitats de marcar, gairebé tots els jugadors han tingut la seva i això sol ja te mèrit, però quan no entra no entra.  Però s’ha reaccionat massa tard i el contrari s’ha limitat a mantenir el marcador. Val a dir que, quan hem entrat al partit els hem obligat a canviar el sistema de joc i recórrer a les jugades assajades per  ampliar la diferència i finalment guanyar.  Aquesta era l’actitud que havíem de mostrar des del primer quart i no haver de lluitar contra les adversitats com ho hem fet. Amb un partit jugat des del primer minut, de tu a tu, no ens lamentaríem de la mala sort que poguéssim tenir sinó que ho veuríem com una anècdota més. Hauríem fet la diferència de gols més petita i fins i tot guanyar, perquè no?.

En quant a les adversitats.....que la grada sigui educada no vol dir que sigui tonta. Forma part de l’aprenentatge, també pels adults, que a l’àrbitre no se li han de recriminar les decisions, però ningú ens pot negar l’opinió un cop acabat l’encontre: mans a tord i a dret no assenyalades, un penal no pitat on el  jugador contrari s’ha disculpat per l’entrada dins l’àrea i per postres la falta al revés, i a tall d’anècdota, en quant a l’acta, l’adjudicació de l’últim gol nostre  a un altre jugador. No eren només els nens els que no estaven fins.

Hem de treballar més i millor.....Hem de recuperar l’esperit lluitador del començament, ser més constants de principi a fi del partit.

Alineació: Pau P, Robert(1), Martí, Oscar, Àlex, Noel, Ricard(1), Pau, Arnau, Xavier, Oriol. 

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari