×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 44
F.E. Atlètic "C" - l'Arboç "A"
Diumenge 6

3 - 3

Novembre
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "C"
3
3
l'Arboç "A"

Hattrik del Isma amb un camp com una piscina.

Cal felicitar a tots els jugadors tant de l'Atlètic i també del Base Arboç per jugar el diumenge a les 9:30 del matí sota una continuada pluja i jugar un partit com si fosin de primera divisió.

El primer gol va venir d'un corner a favor del Base Arboç i el segon al cap d'uns minuts després d'una jugada en contra atac amb una pilota molt ràpida donat que el camp estava molt mullat, acabant així la primera part amb un 0-2 a favor de l'Arboç.

A la segona part l'arbrit no va veure un penalt a favor de la Fundació però amb una jugada l'Isma (dorsal 9) va acabant marcant un gol deixant el marcador amb un 1-2 i amb esperances de guanyar el partit.

La tercera part va ser d'infart ja que només sortir l'Arboç torna a marcar un altre gol, però amb dues jugades l'Isma torna a marcar 2 gols deixant el marcador 3-3

Una última part en que els nois del David no van tenir fortuna ja que el bon joc el tenia l'Atlètic amb uns jugadors amb ganes de guanyar el partit però la sort encara no la tenen de cara. (potser tindràn que anar a Montserrat a ficar una espelma a la Moreneta).

L'Atletic esta nové a la classificació a 8 punts del primer i del segon però només a 5 del tercer i torno a repetetir amb molta lliga per endavant!!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari