×

Avís

Còpia fallida
Copia de campions
Espirall "A"
1
6
F.E. Atlètic "C"

Per començar una cosa cal ser VALENT...per aconseguir-ho cal ser CONSTANT.

Un any per recordar...no tan sols pel títol aconseguit, també per la colla tant maca (un cop més) que em fet entre tots: nens, entrenadors, pares, mares, germans, tiets, tietes, avis i avies.

A principi de temporada ningú pensava en l’1 de juny del 2014. Companys nous, entrenadors nous, famílies noves.....no ens plantejàvem cap més repte que el d’aprendre i fer-ho cada dia millor.

 Les matinades de tot l’any han estat espectaculars i sempre han mostrat una actitud positiva encara que hi haguessin partits molt i molt difícils.

Els dies passaven i cada cop el grup era més sòlid i es veia, al camp, que els entrenaments donaven fruits.

La lliga avançava i ens manteníem en posicions privilegiades, hem estat líders durant 18 setmanes, invictes durant 26 jornades (20 d’aquestes consecutives), màxims golejadors amb 177 gols  i amb el tercer porter menys golejat de la lliga.

 El seny d’un entrenador que els ha apretat, ensenyat, corregit i felicitat ha fet que mai baixessin la guàrdia i que aprenguessin a anar partit a partit. Gràcies Èric, t’has guanyat el respecte i l’admiració dels nens i dels pares.

Com a segon entrenador han tingut un jove que sempre que ha pogut ha estat al seu costat i s’ha interessat per saber que feien els nens mentre ell arbitrava. Gràcies Isaac, encara que no t’ho sembli, de tu també han après moltes coses

La feina de delegat no és altra que estar pendent dels nens i que no els hi falti res...i ho ha complert amb escreix. Gràcies Jami.

 El comportament dels familiars ha estat exemplar, sempre animant i vestint tots de vermell per fer claca. Fins hi tot han creat un himne per la victòria. Gràcies famílies.

El fet de que els seus companys de club els aplaudeixin  diu molt de l’entitat i enorgulleix els pares. Gràcies Atlètic.

 Però els veritables protagonistes d’aquesta crònica son 12 + 1 nens que, partit rere partit, han demostrat que quan es juga en equip tot és possible. Gràcies nois.

I així, partit a partit, han anat escrivint un petit trosset de la història d’aquesta lliga que ha estat molt GRAAAAAAN.

 1 JAN         2 POL             3 ÀLEX M.        4 ARNAU  

 5 NOEL      6 MARCO      7 ÉRIC               8 JORDI    

 9 PAU        10 JAVIER      11 ÁLEX G.      15 ASIER

 12ARNAU C. Perquè també hi ha posat el seu granet de sorra per aconseguir una muntanya tant alta com la lliga.

 ÈRIC ROCA                     ISAAC ROMO           JAMI

 GRANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari