×

Avís

Còpia fallida
Prebenjamí Grup B
Vallbona "A" - F.E. Atlètic "D"
Dissabte 16

4 - 6

Febrer
Vallbona d'Anoia

Mpal. Vallbona d'Anoia

Vallbona "A"
4
6
F.E. Atlètic "D"

Una victòria molt treballada al camp del líder, al qual ja se l’havia guanyat també a la primera volta de la lliga.

Moltes van ser les adversitats que es van anar superant mica en mica al camp del Vallbona.

 

En primer lloc, el camp de futbol, de terra i amb moltes irregularitats. Però bé, aquesta circumstància afectava per igual als dos equips, tot i que potser, l’equip contrari estava més acostumat.

 

En segon lloc i potser la més difícil, l’adversari, un líder molt contundent, compensat en totes les seves línies de joc i amb molta empenta.

 

I com no, en el darrer lloc un àrbitre molt, molt desconcertant, distret i amb normes noves, ….si ens despistem perdem el partit perquè no va apuntar bé els gols. Contra això no es pot lluitar.

 

Però bé, la diferència en el marcador dóna una idea del que va passar en el terreny de joc, fins a tal punt que l’entrenador de l’equip contrari es pensava que havien empatat el partit.

 

El primer quart molt igualat, marcat per la intensitat defensiva, va finalitzar en 1 a 1. Va marcar l’Alex.

 

El segon quart va desnivellar la balança, els d’en Carles van estar molt encertats de cara gol, sobre tot, per les tres dianes d’en Joel, 1 a 3.

 

No obstant, no ens van posar les coses gaire fàcil, ja que els de Vallbona van guanyar el tercer quart per 2 a 1. Les ocasions s’alternaven en les dues àrees. Gol d’en Aleix.

 

Però, aquests jugadors van demostrar novament el perquè ja havien guanyat en una ocasió al líder. Les ganes de doblegar al capdavanter de la lliga era evident en la seriositat en que es jugava.

 

No va ser un partit per emmarcar ja que va predominar la intensitat defensiva (cosa poc valorada en ocasions) i el respecte de jugar possiblement els dos millors equips de la lliga. 

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Accés Usuari