Juvenil Primera Divisió Grup 39
Anoia "A" - Santa Coloma "A"
Diumenge 30

5 - 3

Octubre
Vilanova del Camí

Mpal. Can Titó

Anoia "A"
5
3
Santa Coloma "A"

Novament, una segona part més fluixa que la primera impedeix sumar la primera victòria com a local.

Està vist que quan no s’aprofiten les oportunitats, es pot pagar molt car. Per marcar un gol necessitem disposar de moltes ocasions i, en canvi, els contraris amb poca cosa en tenen prou per sumar. En aquesta categoria no val a badar i els petits detalls fan grans resultats. Fins ara, no hem tingut rivals que siguin clarament superiors al nostre equip però l’aprofitament d’oportunitats ha marcat la diferència i, de moment, no s’hi veu millora.

En la primera part i amb un lleuger vent a favor, es va disposar de diverses ocasions però només es va concretar una d’elles. Curt bagatge de cara a afrontar tota una segona part en la qual les forces i la concentració disminueixen i qualsevol errada pot costar perdre l’avantatge. Tanmateix, en diverses fases del partit, s’observa un dèficit d’intensitat preocupant en alguns jugadors que acaba perjudicant a tot l’equip i que sap greu comprovar com, després d’un fart de treballar, una circumstància d’aquesta mena acaba passant factura.

En fi, que hi ha coses a millorar i s’ha de continuar insistint en la feina i l’actitud. 

Alineació: Sergi i Marcos (porters); D. Ribas, Joan M., Marc, D. Monte , Colo, G. Palau (1), Xavi A., Pareja, Pedragosa , Marcel, Oscar, Salva, Nabil, Joan F., Edgar i Pau. 

El proper partit està previst pel dissabte 28 de novembre a les 15.45 h. contra l’equip de la  RAPITENCA, U.E. A a Sant Carles de la Ràpita. Llarg desplaçament i a intentar sumar més punts.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari