×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 32
Quintinenc "A" - F.E. Atlètic "B"
Dissabte 5

0 - 10

Novembre
Sant Quintí de Mediona

Mpal. Sol de la Vida

Quintinenc "A"
0
10
F.E. Atlètic "B"

L'equip local no es refà de les baixes que ha patit

Partit amb poca história, i entretingut per la quantitat de gols de l'equip de la Fundació, el que es va jugar a Sant Quintí, dissabte al migdía. Sembla ser que l'equip local va patir varias baixes a la seva plantilla, i aixó va provocar que l'alineació que va haver de presentar davant el nostre equip no fos massa competitiva, inclús amb nanos de edat infantil.

El partit va començar i va acabar de la mateixa manera: jugant-se tota la estona al camp del Sant Quintí, que només va fer un xut, i no entre els tres pals, en tot el partit. La resta va esser un constant atac i gol de l'equip de la fundació, que només havía de anar contant els gols que anaven caien facilment del nostre cantó. Van marcar: Pol Grabalosa 3 gols, 2 gols en Max Margalef i la resta entre Arnau Vallés (dos), Gerard Llurba, Pau Feixas i Adam Farré. Van poder jugar tots els jugadors, tot i que només es dipossava de tres jugadors a la banqueta.

Diumenge que ve hi ha un partit molt important davant de l'equip de Moja, el Base Olérdola. Son tres punts molt valuosos, que donarían força aire a l'equip en cas de que es guanyessin. Sort a tot l'equip.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari