×

Avís

Còpia fallida
IMG 5463
Sant Ildefons "B"
1
1
F.E. Atlètic "B"

Continuem amb la dinàmica de bon joc però el resultat no acompanya i ens convertim en els reis del signe X.

Gairebé s’ha convertit en un “déjà vu” repetitiu; ja en portem deu. I no us penseu que sigui fàcil de fer una crònica d’aquesta forma quan ja no saps quin relat fer servir per tal que no sembli un calc d’altres jornades; però bé, alguna cosa explicarem per no fer un “copy paste” de dies anteriors.

Primer de tot, destacar que l’equip torna a estar en una situació de bon joc com uns mesos enrere i que sembla que encara hi ha marge per la millora. Una primera part essent clars dominadors del joc i amb diverses ocasions de gol que no es van saber concretar arribant al descans amb el marcador inicial.

En la represa, els locals van sortir en tromba i els nervis es van apoderar dels jugadors atlètics provocant diverses errades en el joc defensiu que, al mateix temps, feien que els jugadors del Baix Llobregat augmentessin la pressió i confiessin més en les seves possibilitats. Així va arribar l’1 a 0 que posava momentàniament en avantatge al Sant Ildefons però, com ja es costum, esperonava l’Atlètic a buscar la porteria contrària a la recerca d’un resultat positiu. El gol s’acostava i va venir de forma poc habitual, (però que no és el primer que veiem), en un llançament de corner directe . A partir d’aquí, alguna oportunitat més sense efectivitat i cap al final del partit. Pels més veterans (d’edat), aquesta efectivitat des de la cantonada, ens fa recordar al gran Jordi Catasús, el "negre" del Pla, que liderava el Vilafranca dels anys 60 i 70 i més tard entrenador de diversos equips de la comarca, que n'era un consumat especialista.

Si ens fixem en els guarismes de la classificació, veurem que, estant en el novè lloc, som el tercer equip amb menys derrotes però, en canvi, doblem al segon en nombre d’empats. Això ens pot fer pensar que som un conjunt complicat de guanyar i, si hem vist alguns d’aquests empats, amb un xic més d’encert (o de sort), tindríem uns quants punts més que millorarien posicions en la taula classificatòria.  

Alineació: Sergi (porter); David, Toni, Salva, Miquel, Gerard P., Xavi, Edgar, Ivàn, Joan, Nabil, Marcel (1),  Roger, Tacha, Pau i Gerard M..

El proper partit serà a casa el dissabte 18 d’abril a les 13 h contra el líder de la categoria, el CASTELLDEFELS, U.E. "A".

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari