×

Avís

Còpia fallida
Aleví Segona Divisió Grup 1
Sant Andreu "A" - F.E. Atlètic "A"
Diumenge 4

2 - 4

Desembre
Barcelona

Mpal. Aiss

Sant Andreu "A"
2
4
F.E. Atlètic "A"

Ens hem emportat una victòria més cap a casa. Cal lluitar i treballar així!

El dia ha començat una mica accidentat perquè a la majoria de l'equip li ha costat molt arribar al camp i no hem tingut massa estona per escalfar. 

Al punt de les 10 començava el partit en un camp petit, molt estret i amb un àrea de la portera que anava de punta a punta del camp (fins ara no ho havia vist mai). `

Al començament doncs ens ha costat una mica adaptar-nos al camp, les passades ens quedaven llargues i sortien fora, ens faltava espai... però de mica en mica hem anat entrant en el partit i ha arribat el primer gol de la Paula S. Les del Sant Andreu també ataquen i la Montserrat ha fet dues bones parades. Ràpidament la Paula ha fet el seu segon gol del dia amb un bon xut.

En el segon temps el partit ha continuat de la mateixa manera: amb bones passades, control de joc... i la Paula ha fet el seu tercer gol fent un xut des de lluny, sorprenent a la portera. I seguidament les andreuenques ens han fet un gol de corner. Arribant a la mitja part del partit amb un 1-3 al marcador.

En la tercera part la portera del St. Andreu ha començat a llançar pilotes llargues per buscar a les davanteres i després d'intentar-ho prou han aconseguit sorprendre a la portera (després de forces parades) fent-li un gol per dalt. Però les nostres noies han continuat jugant la pilota, malgrat les faltes... i just després de que ens pitessin una falta a favor ha vingut l'últim gol del partit: la Pati ha xutat la falta, la pilota ha anat als peus de la Judit, que d'un toc li ha passat a la Neus i aquesta ha fet entrar la pilota dins la porteria.

L'última part ha continuat igual, potser controlant nosaltres una mica més la pilota (ja ens havíem adaptat a les mides) i la pilota ja no sortia tant per les bandes.

Noies, cal continuar jugant així. Ara aprofitar la setmana de vacances i... a continuar millorant. ENDAVANT!!!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv