×

Avís

Còpia fallida
Aleví Segona Divisió Grup 1
F.E. Atlètic "A" - Levante Las Planas "A"
Dissabte 17

2 - 2

Desembre
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
2
2
Levante Las Planas "A"

El darrer partit de l'any ha estat amb un equip bastant com el nostre i hem pogut veure bones jugades per part dels dos equips.

En la primera part hem vist bona combinació de pilota, bon joc i... la Neus, després d'un cantrada de la Pati, amb el cap ha enviat la pilota al travasser.

En la segona part la tònica de joc ha estat la mateixa, les nostres noies han arribat a xutar 6 vegades a porteria però la pilota no ha volgut entrar. Les contrincants també han xutat a porta, però la Montserrat ha fet bones parades.

En la tercera part han arribat els gols, el primer dels peus de l'Abril amb un xut fora de l'àrea, el segon també l'ha fet l'Abril i després les del Levante n'han fet un.

En la darrera part, ha vingut l'empat: la davantera s'ha trobat sola davant la porteria, ha xutat i la Montserrat ha parat la pilota, però el rebuig ha arribat als peus de la jugadora i ha tornat a xutar i aquest cop no s'hi ha pogut fer res.

Ha estat un partit on s'ha vist bon joc per part de totes les jugadores, però cal remarcar el gran partit que ha fet la Neus.

Pel joc vist  al camp ha estat un resultat just, tot i que la victòria ens agradava més.

Endevant noies, cal que continueu jugant així i disfrutant-ho.

I després hem anat tots plegats (jugadores i famílies) a dinar. Hem fet una bona jornada de germanor, on hem  pogut menjar, veure, jugar i riure molt.

Volem desitjar-vos a tots Bon NADAL i un bon inici d'any.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv