×

Avís

Còpia fallida
Aleví Segona Divisió Grup 1
Sabadell "A" - F.E. Atlètic "A"
Dissabte 28

6 - 0

Gener
Sabadell

Poliesportiu Olimpya

Sabadell "A"
6
0
F.E. Atlètic "A"

No ens hem rendit i hem continuat jugant. Aquest és l'esperit que volem.

Anàvem a Sabadell amb una mica de por i poc optimistes. Sabíem que ens tindríem davant a un bon equip i nosaltres hi anàvem amb MOLTES baixes (5 lesionades!!! està dit aviat).

Però les nostres jugadores van fer un bon paper, van lluitar, van defensar a tope, vam jugar la pilota des del darrera (poser a cops massa) i vam fer pujar la pilota i en els primers minuts dels partits vam fer 2 xuts a porta que no van entrar. El partit prometia.  Les noies de Sabadell però van fer un bon joc, van arribar en més contundència al nostre camp i ens van fer 2 gols en la primera part.

Potser la segona part va costar més arribar a dalt i ells van aprofitar aquelles passades nostres per darrera per prendre'ns la pilota i fer-la entrar a la porteria 3 cops més en aquesta part.

Després del descans, havent recuperat una mica les forces, les nostres noies van sortir a jugar, a lluitar i li vam posar les coses més difícils a les de Sabadell i no van fer cap gol.

En la quarta part, va passar allò que no vols que passi mai i després d'una bona parada d'una pilota alta per part de la Montserrat... es lesiona i l'Abril es posa de portera. Ja cap jugadora es pot lesionar. No tenim més canvis!!!  L'Abril va fer unes bones parades... però al final ens van marcar el 6è gol.

Noies, només puc que felicitar-vos a totes: Montserrat, Nerea, Joana, Paula R., Abril, Marina, Judit i Maria pel joc fet, per les ganes de jugar i lluitar que heu demostrat, i a tu Assun, per no defallir, per ser al seu costat. Seguiu així i segur que fareu molta feina!

Ara a preparar-vos pel partit de dissabte amb l'Igualada. I a veure si podem recuperar alguna de les lesionades... que aniria prou bé.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv