Teníem un partit important... i hem donat la cara, fent un bon joc ,i hem obtingut un molt bon resultat.

La neu no ha emblanquinat el camp, però el fred ha fet acta de presència i el vent ha ajudat a refrescar l'ambient, però... heu plantat cara al temps i a  les rivals.

Ja d'entrada heu començat molt actives, amb moltes ganes de fer feina i el primer gol ha estat molt matiner (minut 5) i la fet la Marina. Això ens ha donat molt ànims i hem continuat jugant la pilota, tallant jugades... i hem fet dos gols més: un altre la Marina i un altre la Joana. Hem arribat al final de la primera part amb un 3-1. Amb moltes ganes hem començat la segona part. ha estat intens, amb bon joc per part dels dos equips. I a descansar i recuperar forces (hem de tenir en compte que les vilafranquines només tenim 1 canvi)

En el tercer quart hem tornat a jugar i ha arribat el gol de l'Abril, però llavors les igualadines han apretat més, han arribat més a porteria i tot i la feina defensiva feta per les vilafranquines ens han fet 2 gols i hem arribat al final del temps amb un resultat de 4-3.

Així doncs hem començat l'últim quart amb molts nervis i amb ganes de que arribés el final i llavors després d'una bona passada de la Joana l'Abril ha fet pujar el 5-3 definitiu al marcador. Això si, aquest últim quart se'ns ha fet etern.

Cal agrair els ànims donats des de les "grades" amb la pancarta, el timbal, els crits d'ànims...

Noies, tal i com diu la vostra entrenadora: SOU UN EQUPÀS!!!  Si disfruteu jugant això es nota. I la propera jornada... a plantar-li cara al Barça.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv