Els partits es guanyen al camp.

Està comprovat que els partit considerats facil de guanyar " en teòria " fàcilment perque l'equip contrari és inferior; la relaxació els fa difícils de guanyar.
Aquest fet  va passar dissabte al camp del Santboiá. Les jugadores de la Fundació van jugar al contrari de com ho saben fer; que per norma general juguem la pilota des de la defensa, aquesta vegada la conduiem; que entre la defensa i les migcampistes es fan triangulacións, aquesta vegada seguiem conduint; que les migcampistes han de triangular amb les davanteres, aquestes seguient conduint i diblant.

Conclussió: es van deixar contagiar pel joc de l'equip contrari " immmensament inferior al nostre " i el coneixement per part de les jugadores;  que el Santboià havia patit golejades importants.

El partit va ser dolent futbolísticament, però emocionant en quant al resultat. Els dos primers gols es van marca en els 36 primers minuts del partit. El primer la Paula S ( min 17 ) i el segon la Pati ( min 33 ) de falta directa. A partir d'aqui arriba l'emoció al minut 37 ( minut 1 tercera part ) el Sanboiá marca l'1 a 2 i fins al min 47, i després d'una de les poques jugades trenades, la Joana marca l'1 a 3 definitiu. D'aquí al final, errades nostres davant de la portera visitant, una pilota al pal per part de l'equip contrari, et.  Com podeu comprovar un partit motl emocionant.

Cal destacar que la Martina va tornar a jugar després de dos mesos lesionada.

Jugadores: Montserrat, Joana, Pati, Marina, Júlia, Neus, Judit, Martina, Abril, Nerea, Paula S., Paula R., Michelle

" ÀNIMS NOIES, EL PARTIT DE DISSABTE VA SER UN ACCIDENTE, ESTIC SEGUR QUE DIUMENGE, DAVANT DEL SANT GABRIEL, ENS FAREU GAUDIR COM EL DIA QUE ENS VA VISITAR L'IGUALADA "

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv