×

Avís

Còpia fallida
Aleví Segona Divisió Grup 1
F.E. Atlètic "A" - Espanyol "B"
Dissabte 31

4 - 4

Març
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
4
4
Espanyol "B"

Felicitats per la temporada

Noies felicitar-vos pel partit davant de l'Espanyol. Sabíem que seria un partit difícil però heu sabut jugar-lo. Heu arribat a la mitja part amb un 2-2 al marcador (gols fets per la Nerea i la Paula S.) Després però dels de l'Espanyo ens han fet 2 gols més... Però amb un 2 - 4 en contra heu sabut aguantar i arribar a empatar (gols de l'Abril i de la Neus) un partit que les rivals es creien guanyat.

Felicitar-vos per la temporada feta. SOU "ESTUPENDES".

Malgrat les lesions (que n'hi ha hagut forces) heu mantingut el nivell de joc i l'heu millorat, fent lluir l'esforç fet en els entrenaments. Heu quedat 6enes a la classificació (per darrera del Barça, Sabadell, Espanyol, Molins i St. Gabriel).

També felicitar a l'entrenadora, per la feina feta tan a nivell d'entrenament com a nivell de motivació de l'equip. Sabem que això t'ha tret hores de dormir!!!

I finalment... agrair "l'estada a Pontons" a l'Assun (i a la família de la Martina per la casa). Les jugadores han vingut molt contentes, han jugat, han conviscut... han fet EQUIP. Gràcies!

Ara... a jugar la competició complementària, on ens tornarem a trobar amb el St. Gabriel i amb 2 equips nous: la Penya Blanc i Blava (de la Roca del Vallès) i el Lourdes, U.D. (de Mollet).

A disfrutar i continuar jugant com fins ara!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv