×

Avís

Còpia fallida
Aleví Segona Divisió Grup 1
Sant Gabriel "B" - F.E. Atlètic "A"
Avui 19

5 - 4

Novembre
Sant Adrià del Besos

Mpal. Jose Luis Ruiz Casado

Sant Gabriel "B"
5
4
F.E. Atlètic "A"

Avui les nostres noies han hagut de matinar molt (a les 7 marxàvem de Vilafranca) i això els hi ha passat factura.

Han començat molt adormides i han deixat que les del sant Gabriel juguessin molt la pilota i això ha fet que ens fessin el primer gol. Això semblava que hagués de despertar-les però... no i ens han fet el segon gol. Ara sí, ens hem despertat una mica i ràpidament la Paula S. ha fet el primer gol de la fundació. Així s'acabava la primera part. La segona part ha seguit amb la mateixa tònica, les nostres noies sense tocar bé la pilota i les del sant gabriel dominant el partit. Hem arribat a la mitja part amb un 3-1 en el marcador.

El  partit ha seguit igual. No conseguien controlar la pilota, fer passades bones... les altres ens presionaven molt amunt i no podíem pujar la pilota amb espai. Ens han fet el 4-1. Hem xutat algun cop a porta des de lluny però sense encert

En el quart temps sembla que les nostres noies ja s'han despertat i han començat a jugar la pilota, a pujar-la controlada, com elles saben fer, i ha arribat el segon gol vilafranquí  dels peus de la Neus, amb una jugada per la banda. Això ha animat a les nostres jugadores i en els segënts 10 minuts hem vist un joc intens, han fet 3 ocasions de gols i dos gols més (un de la Marina i un de l'Abril).

Ens ha faltat que el partit durés 5 minuts més poder empatar el partit.

A veure si en el proper partit, davant del Molins de Rei, podem veure un joc com el que hem vist a la segona meitat del partit.

La progressió és bona. Seguiu treballant i disfrutant!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv