×

Avís

Còpia fallida
11 E. Prat Blaugrana
F.E. Atlètic "A"
3
1
Prat Blaugrana "A"

Marcador molt curt que no reflexa el domini de l’Atlètic tant pel que fa al bon joc com per les clares ocasions de gol creades que no es van aprofitar.

Es va veure un bon partit i ja era hora que així ho podéssim dir. Si li hem de buscar un però, pot ser parlaríem d’abusar d’un joc molt directe, amb desplaçaments llargs de la defensa cap a la davantera que certament van portar moltes situacions de perill per la porteria contrària.

Només que l’encert de les moltes ocasions d’u contra u hagués estat del 50 %, el resultat seria d’escàndol però, entre els pals (3) i la punteria un xic desviada, els del Prat van marxar fins i tot satisfets.

El què hem de mirar és de consolidar aquestes millores dels aspectes del joc i afinar l’aspecte de l’efectivitat de cara al gol per continuar en aquestes posicions de privilegi i plantar cara als rivals superant-los amb bon joc i domini de la pilota. Els èxits són aquí; hem d’anar a cercar-los.

La propera jornada ens desplacem a Viladecans amb autocar el diumenge 12 de gener per jugar a les 9,30 h., si no hi ha canvi de darrera hora.

Alineacions: Sergi i Javi (porters);  Joan M., Toni, Marc G., David, Xavi (1) , Edgar, Marcel (1), Julen, Miquel, Joan F. (1), Tacha, Gerard M., Pau, Oscar i Alex (1).

Ara, descans per les festes nadalenques amb l’esperança i el desig que els anhels futbolístics (i també els particulars) es facin realitat.

Als jugadors, tècnics, personal del club i familiars, MOLT BONES FESTES A TOTS !!!

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari