×

Avís

Còpia fallida
17 Blanca Subur
F.E. Atlètic "A"
2
0
Blanca "A"

Aquest cop es va marcar aviat i l’ansietat no va aparèixer, possibilitant el control del partit sense renunciar a fer bon joc i amb la possessió de la pilota.

Està vist que tots els partits requereixen de tot l’esforç possible i que si no s’hi posen els cinc sentits poden sorgir molts problemes.

En aquesta jornada, la visita de la Blanca Subur s’esperava amb molt respecte. Era un equip que portava bastants partits sense perdre i amb una trajectòria bastant regular. Les expectatives es van complir i es va haver de lluitar molt per no perdre el control del partit i portar l’iniciativa del joc. Tots els jugadors van esforçar-s’hi de valent però és hora que a aquest equip se li exigeixi un xic més. Hi ha un gran potencial de joc que no s’expresa i que ha de sortir ja. Si no es fa, els partits realment complicats i contra rivals directes, no es guanyaran i tornarem a sentir allò del ........quasi en comptes del .........som. És el moment de fer un pas endavant i ensenyar la qualitat de futbol que té aquest equip, jugant la pilota i aprofitant les ocasions creades però sempre des del joc de conjunt, no de les individualitats. Si creiem en què som, s’ha de demostrar.

Tots som importants i tots volem lo millor. Llavors, tots ens hi hem d’implicar i el convenciment sincer que amb el treball s’aconsegueixen les fites, ens ha de portar a assolir-les. Junts. 

El proper dissabte dia 22 de febrer, visitem el camp del Ribes per jugar a les 13,30 h. 

Alineacions (entre parèntesi, els gols): Sergi i Javi (porters);  Guillem, Joan M. (1), Toni, Marc, Gerard P., Xavi, Edgar, Marcel (1), Julen, Miquel, Gerard M., Tacha, Joan F., David, Alex i Oscar.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari