×

Avís

Còpia fallida
26 E. Prat Blaugrana
Prat Blaugrana "A"
0
1
F.E. Atlètic "A"

En un partit no apte per cardíacs, un gol al darrer minut del temps reglamentari possibilita la recuperació del liderat aprofitant l’empat de l’anterior primer classificat.

A mida que el partit avançava, es veia que serien els petits detalls i la varietat de recursos de l‘equip que millor sabés aplicar-los, els que decidirien el matx.

I aquest, per joia nostra, va ser l’Atlètic, tot i que en les acaballes del temps, per premiar la decisió i la creença en la victòria. La prova d’aquesta fe i convenciment de les pròpies forces es va veure en l’execució del gol ja que va venir en un remat de cap en la centrada d’un córner que toca al travesser i que el jugador, lluny de quedar-se lamentant la poca sort, busca el refús amb tota la seva ànsia i aconsegueix controlar l’esfèrica abans que hi arribi cap contrari per finalment introduir-la al fons de la porteria pratenca. Un gol que, ara mateix, val per sumar tres punts però que pot valer el seu pes en or cara a un futur proper.

L’equip de l’Escola de Futbol Prat Blaugrana va mostrar una solidesa i nivell de joc molt destacables amb una intensitat poc habitual com si impedir-nos assolir el liderat els donés un plus de motivació afegit. Cadascú sap quins són els seus objectius i el que nosaltres teníem molt clar era el nostre: la victòria si o si. Fins i tot renunciant, si no hi havia altra alternativa, al sistema tàctic propi; però no va ser necessari ja que n’hi va haver prou amb un canvi de posicions de jugadors sense modificar l’habitual 4 - 4 - 2.

Ara ens toca ser prudents i humils vers els propers rivals. Demostrem que els partits es guanyen amb actitud, concentració i treball. El fruit és a la vora i només depèn de nosaltres. Som-hi Atlètic.

El proper partit serà a casa contra el  VILADECANS U.D. el dissabte 10/05/14 a les 10,30 h.

Alineacions(els gols entre parèntesi): Sergi i Javi (porters);  Oscar, Joan M. .(1), Toni, Guillem, Gerard P., Gerard M., Pau, Edgar, Tacha, Joan F., Marcel, Alex, David i Julen.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari