×

Avís

Còpia fallida
Preferent Infantil Grup 1
F.E. Atlètic "A" - Marianao Poblet "A"
Dissabte 25

1 - 1

abril
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
1
1
Marianao Poblet "A"

Un altre partit difícil contra un equip de la part alta de la classificació, que s'ha saldat amb un bon empat.

El partit era considerat d'alt risc futbolístic contra un equip de la part alta de la classificació, era molt important avui no perdre, si podia ser guanyar o com a molt sumà un punt, al final s'ha fet justícia després d'haver vist el desenvolupament del partit.

Els dos equips han sortit a totes, poder una mica mes intensos els visitants que els nostres jugadors, es perdien masses pilotes al mig del camp degut una mica a que les nostres línies de pressió jugaven massa separades entre elles, de totes maneres les ocasions mes clares de gol les hem tingut nosaltres, 3 en concret, però el futbol te coses rares, el Marianao en l'única ocasió que ha tingut a fet el gol, i els primers 35 minuts em anat al vestidor amb un 0 a 1 totalment injust.

La segona part, la decoració a canviat totalment, l'equip visitant a sigut millor damunt del terreny de joc, a mogut la pilota amb mes criteri que nosaltres, de totes maneres no creava ocasions clares de gol, però si domini de la situació, i quan tothom donava el partit per perdut, en una ocasió clara per part nostre em fet el gol de l'empat, que a fet justícia en el desenvolupament global de l'encontre.

El golejador a sigut l'ARNAU ALSINA.

Han jugat en JORDI GRIMAU, JORDI SANTOLARIA, ALEX NUÑEZ, ALEIX RETAMAL, CESC DOMÈNECH, ANDERSSON SILVA, PERE ROSICH, MARC MORENO, JOSEP JUST, CARLES COMPTE, MIQUEL GIRALT, també en ARNAU RUBIÓ, MARC SAMSÓ, ROGER ROMAGOSA, CRISTIAN GONZÁLEZ, ARNAU ALSINA, i PAU ESCAMILLA, p.s. ORIOL CIURÓ.

 

 

 

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari