casa contra calafell
Ribes "B"
2
5
Bonaventura "A"

Partit que no ha estat el millor per engegar la temporada a casa el resultat molt injust per lo vist al terreny de joc.

 

El nois de la Fundació van portar el pes del partit arribant a la porteria contraria diverses vegades  durant els primers vint minuts de partit paro no acabaven les jugades i els de Cambrils sortien be al contraatac però tampoc acabaven les jugades , es discutia cada pilota es lluitava i es demostraven ganes de guanyar el partit en cada moment del joc.

 

Fins el minut 20 que en una  sortida de la pilota errònia es va encaixar el primer gol i en la següent jugada d’atac dels de Cambrils van tornar a perforar la meta chiquilinera amb una jugada a pilota parada: centre que

rematen els davanters visitants al pal i el rebot no som capaços d’arribar abans que el punta d’ells que la posava cap dins.

 

Continuem amb la mala sort del nostre costat, jugada al centre del camp l´Uri que s’emporta la pilota per velocitat i es entrat de pel darrera per un centrecampista rival i li provoca una lesió que l’obligà a deixar el terreny de joc,  ens quedem sense el jugador mes incisiu de l’atac vilafranquí i així arribem al descans.

 

A la reanudació la mateixa tònica;  la Fundació domina la pilota i els de Cambrils esperen l’oportunitat de contraatacar. Altre vegada es torna la sort en contra  dels locals en una jugada fortuïta es lesiona Ferran el central que te que ser substituït pel Marc que va fer una actuació prou interessant i a les acaballes del partit els tarragonins varen tornar a trobar el fons de la porteria vilafranquina amb un xut pràcticament davant del porter sense masses opcions de treure la pilota de la xarxa.

 

A les acaballes del partit un altre vegada  les  lesions contra els locals aquesta vegada el David Samsó va rebre un fort cop  al cap que per  sort nomes va quedar en un “xixon” (no confoneu amb Chinchón que és un altra cosa)  sense mes conseqüències.

 

Les lesions agudes durant al partit sumades a les ja existents del  Carles i el Santi que encara no ha pogut debutar  van ser una dificultat molt important, esperem recuperar efectius per el  proper desplaçament a Valls on s’intentarà esgarrapar el màxim de punts possibles. I, si no pot ser, veure’m el perquè els hi queda tant bo el romesco.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari