Juvenil Primera Divisió Grup 32
Ribes "B" - Quintinenc "A"
Dissabte 26

4 - 0

Novembre
Sant Pere de Ribes

Zona Esp. Bosc de Plaça

Ribes "B"
4
0
Quintinenc "A"

Aquest dijous hem disputat partit posposat de la 4a. Jornada.

Els de Reus han vingut reforçats amb el porter i dos jugadors de camp de l’equip de divisió d’honor. Però això no ens ha de servir d’excusa ja que la resta de rivals han jugat a molt bon nivell.

 

La primera part ha estat força igualada. Molt de tanteig en el joc. Nosaltres amb les posicions, com sempre, molt fixades i ells amb molta mobilitat i cobertures ben fetes.

No hem disparat a porta i ells al minut 22 i, en un xut des de la plaça Prim, que ens han fet un golàs.

0 a 1 i mitja part.

 

A la segona part sortim amb el mateix onze i sembla que ens han agafat la mida de la sabata perquè es mouen molt, canvien de posicions amb agilitat i criteri i portem quinze minuts que no passem de mig camp.

Fem els canvis habituals i sembla que ens traiem la pressió excessiva de sobre però continuem utilitzant massa la passada llarga sense cap sentit. Més que passades semblen “treu-me les puces de sobre” i ells es troben molt còmodes.

Minut 24. 0-2. Pugen amb facilitat i ens la posen a l’esquena per xutar a porteria amb comoditat, per mala sort rebota en un dels nostres i entra el gol

Minut 27. 0-3. Encara no refets del segon gol que piquen falta al centre de l’àrea i rematen sols. Ens torna a passar que no sabem defensar les pilotes aturades.

 

Partit per treure conclusions com ara:

Si son millor només falta aplaudir.

Si ens dominen totalment hem de buscar canviar alguna cosa, si més no, per tal els nens puguin créixer com a futbolistes

Ens falta mobilitat per generar espais e intentar sorprendre perquè abusem de la pilota llarga i ens estem tornant en un equip previsible i fàcil de dominar.

Els nens ho estan donant tot i confiem molt en l’equip tècnic i la seva tasca que, sense dubte, donarà fruits en breu.

No ens hem d’obsessionar en la classificació i si en el joc.

 

Ànims Fundació que això és un esport molt divertit i ens ho passarem molt bé.

 

Ens veiem el dissabte dia 12 a les 10.30 hores per gaudir de la visita del Marianao Poblet A.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv

Cròniques / Notícies

Accés Usuari