Victoria Vilafranquina en el primer derbi comarcal

Partit tranquil del nostre infantil C, davant un Olèrdola C, que no va posar en perill en cap moment la nostra porteria. En un dia fresc i amb inestabilitat en el temps, els jugadors del Vicens Carbó, van desenvolupar un partit correcte amb força ocasions per haver aconseguit un resultat més ampli.

Encara es nota que, pràcticament la totalitat del equip, prové de futbol 7 i per tant està en el periode d'adaptació al camp de futbol 11. En aquest partit es va poder treballar en el propi camp, conceptes varis i sobretot la importància del joc en equip.

Portem quatre partits i poc a poc es van definint les posicions de cada jugador en el camp. El nostre objectiu ha d'ésser el poder anar millorant el nostre joc partit a partit.

En resum , partit sense incidències i amb clar domini Vilafranqui, a destacar l'absència del Pau Masdeu (lesionat la setmana passada) i que esperem es recuperi molt aviat.

Equip: Oriol, Martí (porters ), Arnau, Joan. Mas , Roger, Joan Ferrando, Pau Vilomara, Pau Guasch, Oriol, Cèsar, Aleix Ramia, Pol, Martí, Nico, Salvador, Josep, Aleix , Miquel.

Gols: 0-1 Joan Ferrando (23') 0-2 Cèsar (24') 0-3 Arnau (29') 0-4 Roger (41') 0-5 Roger  (60')

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv