×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 32
F.E. Atlètic "C" - l'Arboç "A"
Diumenge 28

2 - 3

abril
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "C"
2
3
l'Arboç "A"

En molts moments del partit del diumenge, sota una bona pluja, va semblar que es jugues a un nou esport: o la pilota quedava frenada o es des`laçava massa.

En plan reiteratiu hem de tornar a dir que, com quasi sempre, abans del minut cinc ja perdiem 1-0, o sigui que continuem començant els partits amb resultat en contra.

En aquest partit la diferència física entre els jugadors d'un i altre equip era molt evident, i tot i això els nostres jugadors van posar-hi moltes ganes, orgull i joc i així en tres minuts del 24 al 17 es va capgirar el resultat per acabar en aquesta primera part amb el resultat de 2 a 1.

Al començar la segona part, es va tornar a tenir en el primers minuts una manca  de concentració important i per aquesta raó en els primers 10 minuts ens van fer dos gols, i tot i la nostra pressió i insistència ja no es va poder canviar el resultat final.

Entre tots caldrà pensar, què podem fer per sortir , en els inicis de les dues parts, més concentrats i evitar haver d'anar sempre a remolc del resultat.

Equip i gols entre parèntesi : Aitor, CèsaR, Salvador, David, Josep, Pau E, Joan F, Roger, Vilo, Nil, Arnau, Guasch, Cañas (1), Moline (1), Pol i Martí

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv