×

Avís

Còpia fallida
Juvenil Primera Divisió Grup 49
F.E. Atlètic "A" - Sitges "A"
Dissabte 20

3 - 2

Octubre
Vilafranca del Penedès

Estadi Mpal. Vilafranca Penedès

F.E. Atlètic "A"
3
2
Sitges "A"

Com fins ara els petits de la casa fan un partit de gran esforç físic amb molta concentració i centrant el partit en el joc col · lectiu, que grans són aquests petits ......

 

 

Que grans són aquests petits lluitadors, nou partit en què s'ha demostrat que la columna vertebral d'aquest equip és feta d'una pasta especial. No només han dominat la possessió de la pilota més temps que el nostre rival que ha demostrat ser un gran equip i estarà lluitant per les posicions de dalt de la taula a més s'han sumat a marcar gols els jugadors del darrera quan realment es necessiten.

Tot i que estem una mica lluny d'aquell equip letal que en el primer partit va golejar de tots els angles, hem estabilitzat la zona de mig camp i la de darrere fent partits esplèndids en aquestes línies.

Esperem que retrobem aquesta facilitat golejadora al proper partit contra el Mas catarro que en el seu primer partit ha aconseguit marcar 13 gols al camp de l'Olerdola un equip al qual el Sitges va vèncer a casa per 6-3 aquesta dada dóna ha entendre que és un equip molt actiu de cara al gol.

Felicitats a tots pel gran treball que s'està fent nois cada dia sou més grans

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv