×

Avís

Còpia fallida
IMG 0010
Santa Oliva "A"
5
17
F.E. Atlètic "A"

La diferència de nivell no va evitar que es veiés bon futbol.

Gran partit el que s'ha vist avui al camp del Santa Oliva, tot i el resultat tan inflat s'ha viscut un partit de grans detalls futbolístics on tots dos equips han jugat un futbol net i brillant. La millor sens dubte la portera rival encara que el resultat no ho reflecteixi així.

Aquests petits creixen i creixen futbolísticament i es nota el gran estat de forma de molts dels nostres petits, seguim amb la manca d'algunes zones que han apuntar-se al carro del treball dur i  concentració en el camp per complir les expectatives que aquest equip està aixecant partit a partit.

La millora de molts d'ells que s'estan adaptant perfectament a les ordres d'un entrenador que cada dia es fa més i més amb les rendes d'un equip que ha passat de ser espurnes a electrificar alguns camps.

Estem fent un bloc molt sòlid que es fa infranquejable per a qualsevol equip que vulgui jugar a bon futbol amb aquests petits astres de la pilota.

Felicitats a tots pel vostre treball seguiu així i aplicar-vos més que sou els millors espurnes vermelles del planeta.

Avui felicitarem sens dubte a la portera rival que ha estat la millor de tots els jugadors que han estat avui a la gespa, ha realitzat un gran partit amb infinitat de parades espectaculars.

Felicitats Ainhoa.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv