×

Avís

Còpia fallida
Campeones
Anoia "B"
1
8
F.E. Atlètic "A"

En la seva primera temporada com a conjunt els petits prebenjamins A de l'Atletic Vilafranca guanyen la lliga i presenten números de veritables promeses futbolístiques

Si algú ha estat el veritable artífex de la gesta aconseguida amb uns numeros espectaculars han estat ells. Passin i coneguin als petits Espurnes vermelles.

 

Els petits espurnes vermelles és un equip que en els seus primers partits amistosos mentre es formava el grup ja van donar espectacle i van apuntar que seria un grup rapidíssim i letal.

A la columna vertebral de l'equip apareixien tres jugadors que havien jugat l'any anterior amb l'equip de la Quinta dels Magnífics, d'ells i del seu entrenador van aprendre a donar-ho tot al camp ia formar com un veritable esquadró letal.

Vam tenir incorporacions realment de luxe, un esquerrà d'or un lateral dret de somni un defensa que sempre està on deu i que té una intuïció molt especial.

Un davanter molt capaç  un altre lateral esquerre amb molta disposició al joc i es va reforçar la zona mitja amb un veritable jugador de cos a cos  finalment es va deixar la porteria a mans  d'un petit gat de Sant Sadurní.

 

Així vam anar veient créixer un bloc que va estar per sobre d'alguns problemes d'assistència i de concentració transitoris en els quals ells precisament van donar exemple del que significa ser i jugar en un equip, no van perdre la concentració ni la motivació.

Això els ha portat ha on ha arribat avui aquest equip, campions de lliga i esportistes exemplars.

Felicitats als millors espurnes vermelles del planeta.

Sempre estareu presents en els meus records com els que van vèncer a tots ia tot.

orubias.com, maduras latinas.com, ildo.tv